avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cererea de completare a sentintei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cererea de completare a sentintei

la termenul stabilit de instanta pentru completarea sentintei mai am dreptul de a prezenta concluzii(denumite eventual altfel) in care sa fac referiri la motivatiile expuse in sentinta la care cer completari
si o intrebare de procedura :daca sunt prezent in sala la pronuntarea sentintei termenul de recurs curge de la acea data sau primesc prin posta sentinta si termenul este de la data postei
Cel mai recent răspuns: ContSters136598 , utilizator 09:08, 3 Februarie 2013
Completarea presupune ca instanta nu s.a pronuntat cu privire la tot ceea ce ati solicitat. Daca despre asta vorbim , atunci este bine sa fiti in sala si sa spuneti tot ceea ce doriti despre cele solicitate. Calea de atac ,de la comunicare.
Intrebarea era daca am dreptul, adica pot cere judecatorului dreptul de a ma adresa instantei,sau judecatorul ma poate refuza.Si de asemenea pot face referiri la motivatiile asistentilor preseditelui de instata care au fost in defavoarea mea,si care apar in decizia primita la care am facut cerea de completare?
Data comunicarii se considera data la care are loc sedinta instantei de pronuntare aspra cererii mele de completare a sentitei daca sunt prezent in sala ?
Va rog sa precizati calitatea dumneavoastra in acel dosar, parat sau reclamant?
reclamant
Puteti pune note de sedinte, concluzii vis a vis de intampinarea depusa de parat.

Alte discuții în legătură

Amanare pronuntare - supusa controlului judiciar codulmuncii codulmuncii Bunaziua. Ce inseamna \'[b]amână pronunţarea pentru data x. Supusă controlului judiciar odată cu fondul. Pronunţată în şedinţă publică azi, data ... (vezi toată discuția)
Despre concluzii scrise mihai69 mihai69 Buan ziua, in sfarsit am scapat de un proces cu angajatorul,sentinta se va pronunta luni.Presedintele instantei mi-a cerut sa depun luni dimineata scurte ... (vezi toată discuția)
Fondul judecat pe vechiul cod ! curtea de apel "constatã nulitatea recursului. irevocabilã." mitzmi mitzmi Am avut termen recurs la Curtea de apel in probleme de anulare decizie pensie. Din motive de sanatate am fost reprezentata de un mandatar. Mandatara mea, cu ... (vezi toată discuția)