avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cererea de completare a sentintei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cererea de completare a sentintei

la termenul stabilit de instanta pentru completarea sentintei mai am dreptul de a prezenta concluzii(denumite eventual altfel) in care sa fac referiri la motivatiile expuse in sentinta la care cer completari
si o intrebare de procedura :daca sunt prezent in sala la pronuntarea sentintei termenul de recurs curge de la acea data sau primesc prin posta sentinta si termenul este de la data postei
Cel mai recent răspuns: ContSters136598 , utilizator 09:08, 3 Februarie 2013
Repet
Pot pune concluzii vis a vis de motivatiile celor doi asistenti ai presedintelui completului de judecata care au fost in opozitie cu hotararea presedintelui completului de judecata care a fost in favoarea mea ,dar in sentinta redactata nu sa pronuntat explicit la toate cererile mele???
Daca particip la sedinta de pronutare la cerrea mea de completare a sentintei se considera ca mi sa comunicat noua sentinta si dela acea data am termen de recurs sau se considera data comunicarii dupa motivarea sentintei si primirea ei eventual prin posta???
Raspunsul la intrebarile de mai sus pot diferi din puct de vedere procedural de calitatea de parat sau reclamant???
Da,puteti pune. Eu va sugerez concluziile,punctul dumneavoastra de vedere sa le sustineti oral respectiv sa depuneti si in scris, inregistrat la registratura instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare pronuntare - supusa controlului judiciar codulmuncii codulmuncii Bunaziua. Ce inseamna \'[b]amână pronunţarea pentru data x. Supusă controlului judiciar odată cu fondul. Pronunţată în şedinţă publică azi, data ... (vezi toată discuția)
Despre concluzii scrise mihai69 mihai69 Buan ziua, in sfarsit am scapat de un proces cu angajatorul,sentinta se va pronunta luni.Presedintele instantei mi-a cerut sa depun luni dimineata scurte ... (vezi toată discuția)
Fondul judecat pe vechiul cod ! curtea de apel "constatã nulitatea recursului. irevocabilã." mitzmi mitzmi Am avut termen recurs la Curtea de apel in probleme de anulare decizie pensie. Din motive de sanatate am fost reprezentata de un mandatar. Mandatara mea, cu ... (vezi toată discuția)