avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare

angajatul care are depus dosarul de pensionare,poate fi concediat,inainte de solutionarea acestuia si obtinerea dreptului de pensie?baza legala
Cel mai recent răspuns: intimatul , utilizator 09:25, 2 Februarie 2013
intimatul a scris:

angajatul care are depus dosarul de pensionare,poate fi concediat,inainte de solutionarea acestuia si obtinerea dreptului de pensie?baza legala


este ok..m-am documentat..moderatorul poate inchide topicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri cu caracter permanent dumitru2000 dumitru2000 X pensionar obtine de la institutia unde a lucrat o adeverinta in care se mentioneaza ca a obtinut in perioada 1973-1999 sporuri cu caracter permanent: ... (vezi toată discuția)
Concediu in prag de pensionare ellamoise ellamoise Buna ziua, Va rog , daca la 1.07 ies la pensie am dreptul la concediu integral sau numai pentru lunile in care am fost in activitate ? Pot sa iau concediu ... (vezi toată discuția)
Cerere de pensionare depusa pe data de 10.12.2010 si respinsa conform noii legi a pensiilor sabin-ionut sabin-ionut Buna ziua, Va solicit ajutorul in rezolvarea urmatoarei situatii privind cerere de pensionare a mamei mele depusa conform vechii legi de pensionare si ... (vezi toată discuția)