avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate obtine micsorarea cheltuielilor de judecata ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate obtine micsorarea cheltuielilor de judecata acordate in recurs?

Daca printr-o sentinta irevocabila s-au acordat cheltuieli disproportionate fata de obiectul cauzei, se mai poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: vicsn , utilizator 22:11, 6 Februarie 2013
Instanta poate micsora onorariul avocatului in caz ca e nepotrivit de mare fata de munca avocatului si dificultatea spetei.(vezi si decizia 493/2007 Cutrea Constitutionala). In cazul unei hotarari irevocabile se poate incerca prin contestatie la titlu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2013
avvalentina, utilizator
Va multumesc mult! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul a neglijat să ceară micșorarea cheltuielilor de judecată solicitate de partea adversă. s-a finalizat și recursul, ce se mai poate face în această etapă? lolita45 lolita45 Buna ziua, Am urmatorul caz: acum cativa ani am dat in judecata o banca pentru clauze abuzive intr-un contract de credit. Am pierdut pe fond, la fel si in ... (vezi toată discuția)
Reducere onorariu avocat in cadrul executarii silite  Boncu Constantin Boncu Constantin Buna ziua, am executat silit o hotarare de partaj - punere in posesie a unui teren; debitorul a formulat o contestatie la o executare silita care are un ... (vezi toată discuția)