avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... MARSAVIE ROMANEASCA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

MARSAVIE ROMANEASCA

Buna seara!
Pana in 2006 am fost cadru MAN, iar in acest an am decis sa plec cu familia in Spania. Anul trecut in vara m/am intors in tara sa fac un schimb de locuinta, dar nu am putut ptr ca la financiar m/am trezit ca aveam de platit impozitul unui tractor (nu am avut in viata mea tractor). In 2008 sa trimis de la judecatoria Vrancea la Dir Financiara Constanta o sentinta civila precum ca eu as fi cumparat un tractor cu o chitanta de mana nedatata. Am luat o avocata din Focsani si am facut apel. Am depus la dosar mai multe acte precum ca eu nu am fost in tara si am trimis si un martor (fost coleg de servici) de la Constanta care a declarat ca nu am avut niciodata tractor. Trist este faptul ca avocata care ma reprezentat nu a facut nici o plangere penala impotriva celui care a scris aceasta chitanta de mana sau sa dau eu o proba de scris la politie sau la judecatorie(nu stiu unde se da)si am insistat dar mi-a spus ca stie dumneaei ce face. Scrisul din aceasta chitanta nu este al meu si nici semnatura. Pe 31.01.2013 sa decis de Instanta"Admite cererea de repunere in termen. Respinge apelul ca nefondat. Cu recurs." Iar acum caut un avocat din Galati sa fac recurs la Curtea de Apel. Intrebarea mea este: pot da acum o proba de scris cand fac recurs la Curtea de Apel? Sau ce as putea face sa scap de acest nenorocit de tractor. #-oVa multumesc, anticipat.Cu respect.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2013
ContSters280210, utilizator
Buna ziua!
Acum 5 min am fost sunat de parintii mei spunandu-mi ca au fost la politie si au intrebat daca mai exista o alta persoana cu numele meu(potrivire de nume). Raspunsul a fost ca da si ca aceasta persoana si-a schimbat numele,cumpara masini,tractoare si apoi le vinde si ca a facut puscarie ptr inselaciune. In cazul meu ce pot face sa demonstrez ca nu sunt eu persoana din acea chitanta de mana si ca atunci cand instanta il cauta pe cel din chitanta, eu am ramas singur cu acest nume, ptr ca cel care a cumparat tractorul si-a schimbat numele. Se poate face acest lucru la Curtea de Apel sau la tribunal? Multumesc, anticipat.
PS. Daca nu sa inteles ce am scris mai revin cu lamuriri.

Multumesc de raspuns. Am ordinul de plata bancar ptr onorariu si un alt ordin de plata ptr ca
mi-a tradus actele care le-a pus la dosar. Au fost facute 2 transferuri bancare la diferenta de 4 luni intre ele. Dar nu vreau sa intreprind nimic impotriva avocatei. Am spus doar ca a primit
onorariul si ca ea ma scapa de tractor.
Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Trebuie sa formulati plangere penala pe care s+o inregistrati la parchetul de pe langa judecatoria caruia ii apartineti. Daca aveti un proces pe rol trebuie continuat si acela, daca nu ati castigat.
MULTUMESC. Apelul sa terminat pe 31.01. iar acum trebuie sa fac recurs la Curtea de Apel.
Buna seara!
Azi am gasit persoana care a vandut tractorul cu chitanta de mana si a recunoscut ca nu eu
sunt acela care a cumparat tractorul si ca este doar o potrivire de nume (se refera la faptul ca eu si persoana care a cumparat tractorul avem acelasi nume). Acum ce trebuie sa fac
tinand cont ca Apelul sa terminat (rezolutia fiind apelul este nefondat , cu recurs; acum astept
motivarea) pot face cu aceasta persoana un act notarial in care sa declare ca nu eu sunt adevaratul cumparator si ca este o greseala si apoi sa bag aceast act notarial la dosar ?
Facand recurs la Curtea de Apel va fi luat in cosiderare acest act notarial, tinand cont ca la Curtea de Apel se iau in considerare numai inscrisurile? Mai trebuie sa fac si plangere penala ?
Va multumesc, anticipat. Cu respect.
Curtea de Apel va lua act de acel act notarial. Formularea plangeri penale ramane la aprecierea dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere auto de la administratia financiara ContSters280210 ContSters280210 Buna ziua! Mi-a venit la fisc o sentinta civila din alt judet ,precum ca am de platit impozitul unui tractor cumparat cu o chitanta de mana. Eu nu am cumparat ... (vezi toată discuția)
Plata impozit a "nenorocitului "de tractor ContSters280210 ContSters280210 Buna seara! In 2008 mi-a venit la Administratia Financiara o sentinta civila in care era specificat ca as fi cumparat cu o chitanta de mana nedatata si ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare fals andrei7777 andrei7777 Salut, ma numesc andrei si am o problema. Acum ceva ani am dat masina mea, inmatriculata pe mine, la cineva. (gen, ia cheile si dute si fa-ti treaba), ... (vezi toată discuția)