avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa fac contract pe curte care a fost a bunici
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa fac contract pe curte care a fost a bunici

buna astept un rasp urgent
bunica a mostenit 2 curti la moartea bunicului una ia dato mamei si in una a locuit cu fiul ei ambi au decedat ma sunt 2 surori in vieata mama si nasa mea insa nasa mea vrea sa vanda ambele curti si sa inpartim in 2 dar curetea care iam oferito e mai mare de cat asta und stam noi putem sa face un contratct fara semnatura ei
va rog astp un rasp o zis buna:(

:(:(
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:27, 3 Februarie 2013
Pana nu dezbateti succesiunile dupa bunica si unchi, mama dvs si sora nu pot face nimic, apoi se inatbuleaza si se face partaj.
dar casa und stau si vreau sa fac contract platesc la primarie mai bn de 10 ani inpozit pe numele meu
pot face contract plz am nevoie urgent
Ultima modificare: Duminică, 3 Februarie 2013
dumy01, utilizator
Daca si Casa apartinea bunicii , nu! Trebuie dezbatuta succesiunea!
din 1990 suntem mutati aici pe curte und vreau sa fac contract o mamilei 6 menbri navem contract pe cute curtea e pe numele lu bunicu
Deci se pare ca nici dupa bunicul nu ati dezbatut succesiunea, dezbateti succesiunile si apoi partajati va. Alta solutie nu exista!

Alte discuții în legătură

Cedare mostenire Iosua Iosua Tata si matusa mea imi pot ceda partea de teren la un notar contra unei sume de bani? Terenul si casa este pe numele strabunicului meu. (vezi toată discuția)
Un sfat alexutzu1234 alexutzu1234 Buna seara am o masina care este trecuta pe numele a lu tata meu care el a murit si trebuie sa imi fac asigurarea pe masina ce trebuie sa fac sa o trec pe ... (vezi toată discuția)
Cum ne putem recupera drepturile asupra casei si pamanturilor? Dragoi Simona Dragoi Simona Am si eu o problema ca si multi altii si daca se poate as dori sa ma ajutati si pe mine cu un sfat...parintii sotului meu sunt divortati de pe vremea cand toti ... (vezi toată discuția)