avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... care este adresa tribunalului international de la haga
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

care este adresa tribunalului international de la haga

Buna seara ,va rog sa ma indrumati ce sa fac, multumesc?.
Am 3 sentinte civile de reintegrare in munca , investite cu formula executorie 1998 cca.18.000.000 lei , prin infintare poprire desi era 65.088.504 lei au ramas cca.18.000.000 lei si doua 1999 (una civila cca 12.300.000 lei si una daune civile din dosar penal, 30.000.000 leilegat de jurist care a editat in fals actele de reintegrare trimis de parchet prin rechizitoriu, desfintat de 2 judecatori si achitat ca nu prezinta pericol social ,care in dosare executionale au fost anulate cu cauza ilicita adica drepturi banesti compensate cu cesiuni de creanta ordonanta 8.000.000.+1.100.000.lei somaj +ajutor social , care au fost reactualizate cca 59.000.000 +5.000.000 cheltuieli judiciare, dosare executare diferite , cu sprijinul fiului presedintelui tribunalului, actualmente presedinte tribunal, la data de 13.01.2013 printr-o cerere dupa ce am cerut xerocopii din dosar am ramas stupefiata, am contestat cesiunile conf.art.948 alin4 cauza ilicita, coroborat cu art.975 precum si prev.art.998,999,1000 si 1003 C.Civ.dosarul inaintat in anul 2005, titlurile au fost arhivate in 2005 la parata de un agent al executorului judecatoresc, ulterior am actionat in termen legal la CEDO , am fost intrebata daca am fost si la alta instanta, am raspuns ca nu nestiind adresa, nu stiu ce s-a intamplat dar din 15.07.2010 nu am mai primit nici un raspuns de la CEDO , cerand retrimiterea in fata Marii camere in te.art.43, am posibilitate sa redeschid cauza la HAGA ?sau ce ma sfatuiti sa fac, coruptia..este in floare, multumesc pentru intelegere.#-o
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 22:51, 29 Martie 2013
International Court of Justice
Peace Palace
2517 KJ The Hague
The Netherlands
[ link extern ]

International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia
Churchillplein 1
2501 EW The Hague
[ link extern ]

Să fie clar, cauzele civile nu au ce căuta la Haga. La Curtea Internationala de Justitie se judecă doar statele, nu și persoanele fizice sau juridice non-statale.

Doar statele membre ale ONU se pot judeca la Haga.
Stimat forumist,


Nu îmi este clar ce răspuns ați primit de la CEDO.

Poate detailați, deoarece simplul fapt că nu ați primit un răspuns nu este de natură să vă facă să credeți că cererea a fost respinsă - spuneați că nu ați primit răspuns din data de 15.07.2010.

Pe de altă parte, dacă ați primit ca răspuns o decizie de inadmisibilitate în principiu, aceasta este inatacabilă, conform art. 27 pct 2 al Convenției.

Art. 43 al Convenției - care reglementează procedura retrimiterii în fața Marii Camere privește situații excepționale, care țin, în general, de schimbarea/ consolidarea jurisprudenței Curții, sau sunt ridicate probleme grave, de interes general. Această procedură nu poate fi considerată, nicideum, un recurs.

Cu stimă.
am primit un plic din OLANDA , stampila din Olanda , cazul meu era sentinte penale si raspunsul a fost de inadmisibilitate desi la a doua corespondenta din 2006 scria ..../ ANB/ nr.dosar.., in tara ce mai pot face daca spun ca nu este cauza ilicita a conventiilor si eu constat ca actele au fost intocmite ..viclene de acelasi presedinte , care a desfintat rechizitoriul parchetului trimis juristul pentru fals si uz de fals si abuz, i-mi da daune morale 30.000.000 lei , iar la dosarul execut judecatoresc nu mai gasesc originalele sentintelor definitive si investite cu formula executorie , arhivate la societatea cu care m-am judecat , era normal sa fie restituite desi instanta nu specifica acest lucru, tribunalul de la Haga care se ocupa de cazuri civile de discriminare in proces, care este nu mai gasesc pe net.ce adresa are..Multumesc
La Haga există trei instanțe internaționale:
Curtea Internațională de Justiție
Curtea Penală Internațională
Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie

Nici una dintre aceste instanțe nu judecă cauze civile între persoane fizice sau juridice non-statale.

Alte discuții în legătură

Adresa SIE SIE Buna! Ma intereseaza adresa Comisiei Constitutionale de la Venetia. Cu multumiri anticipate (vezi toată discuția)
Adresa cedo floryiso floryiso As dori sa trimit un email la CEDO si am luat de pe net 3 adrese dar la fiecare dintre ele imi spune ca nu este buna. Va arat si adresele:1) ... (vezi toată discuția)
Buy verified european /us /uk passport, id cards,visas,driver's license (whatsapp : +237673528224)  Mayoro Mayoro We are the best producers of quality documents,With over 12 million of our documents circulating over the world. We offer only original ... (vezi toată discuția)