avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare masina pe punct de lucru
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare masina pe punct de lucru

Buna ziua. O societate com are sediul social in Bucuresti. Se doreste schimbarea sediului in alt judet si mentinerea locatiei din Bucuresti ca si punct de lucru. Se poate mentine masina firmei inmatriculata pe punctul de lucru? Daca da, in ce conditii?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 12:58, 4 Februarie 2013
Intrucat proprietarul isi schimba sediul social in alt judet, va trebui operata modificarea si in cazul autot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de infiintare punct de lucru a unui srl cu sediul in strainatate Irinace Irinace Am rugamintea daca poate cineva sa imi lamureasca urmatoarea problema: o companie cu sediul social in strainatate are infiintata o sucursala in Bucuresti si ... (vezi toată discuția)
Schimbare talon liviubarbu liviubarbu Buna ziua Am urmatoarea situatie: Sotia detine un autoturism inmatriculat pe judetul Teleorman. Recent si-a schimbat buletinul pe adresa de Bucuresti si ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru in cazul sucursalelor Emil Lasconi Emil Lasconi ART. 43 (1) Sucursalele sunt dezmembrăminte fără personalitate juridică ale societăţilor comerciale şi se înregistrează, înainte de începerea ... (vezi toată discuția)