avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Voucher reducere cabinet optica - Valoare ochelari
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Voucher reducere cabinet optica - Valoare ochelari

Buna ziua . Nu stiu unde sa pun intrebari la care sa primesc si niste raspunsuri .. asa ca incerc aici la d-voastra . Mi-am facut ochelari de vedere . Am cumparat un voucher de reducere la un cabinet optica . Am platit 14 ron pentru un voucher de discount in care se specifica ca voi plati 99 ron pentru o pereche de ochelari de 400 ron . Insa acolo nici o rama de ochelari nu avea pret , deci nu stiu care e pretul real al ochelarilor , pe langa faptul ca nu am primit chitanta sau bon fiscal nici pt cei 99 ron platiti . Unde pot sa ma duc cu ochelarii sa aflu care e pretul lor real ? In cazul in care ochelarii nu valoreaza 400 ron , unde pot face o plangere ? Multumesc anticipat pentru raspuns . Cu stima : Vilcescu A.
Cel mai recent răspuns: Bucalae Bogdan George , Contabil 01:29, 10 Februarie 2013
cum dovediti ca ati achizitionat ochelarii daca nu aveti documente fiscale (chitanta, factura, bon)? Ati facut transfer bancar sau ati platit cash?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ochelari de vedere Elisa Alexandra Elisa Alexandra Am achizitionat o pereche de ochelari de vedere . Vreau sa-i schimb sau sa-mi primesc banii inapoi. Deoarece nu ii pot purta , nu am fost sfatuita ... (vezi toată discuția)
Optica-teapa? Waddyx Waddyx In luna februarie am fost la magazinul VISION OPTICA de pe Sos. Stefan cel Mare si am cerut o oferta pt lentile heliomate, am cazut de acord asupra uneia de ... (vezi toată discuția)
Vanzare produse cu un pret mai mic decat cel de achizitie safhal safhal Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: Colaborez cu o multinationala care are ca plata urmatorul sistem. Achizitionez un produs la un pret de ... (vezi toată discuția)