avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie ptr lucrator in constructii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie ptr lucrator in constructii

In perioada anilor 2000, exista un acord intre statul Roman si statul Izrael prin care se facilita angajarea de muncitori in constructii. Pentru o perosna care a lucrat timp de 6 ani in Izrael, cum se poate afla daca s-au platit contributii la fondul de pensii sau daca acei ani pot fi recunoscuti ?

Alte discuții în legătură

Contributii platite in alte tari; pensie comunitara lore79 lore79 buna seara.in urma cu 2 ani am lucrat in italia cu carte de munca{un an}ceea ce inseamna ca am contribuit la fondul de pensii de acolo.Intrebarea mea este,unde ... (vezi toată discuția)
Se pot adauga anii lucrati in romania celor lucrati in strainatate? ContSters59529 ContSters59529 Am lucrat inRomania intre 1965 si 1971. In total 6 ani cu carnet munca. Am plecat din tara iar in strainatate, unde acum am domiciliul, am lucrat 18 ani apoi ... (vezi toată discuția)
Contributii pentru pensie - pensie comunitara mircia mircia lucrez legal si platesc contributii in italia 200euro/lunar de 6 ani.in acelasi timp cartea mea de munca e depusa la casa de pensii suceava unde platesc lunar ... (vezi toată discuția)