avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Problema divort-casatorie desfacuta cu parata necitata?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Problema divort-casatorie desfacuta cu parata necitata?

Buna ziua soacra mea are o mare problema cu socrul eu nu locuiesc langa ei dar ea nu vrea sa divorteaza socrul meu mereu bea si vorbeste foarte urat soacra traieste din pensie dar doreste sa stie cum a facut socrul divortul fara sa fie citata soacra, fara citatie sa putut face divortul ma intreb daca soacra mai poate ramane in apartament cu socrul daca divorteaza o lasa pe drumuri nu mai are nici un drept si nu are dreptul la nimic care e dreptul ei? va prezint cazul

12/11/2012 Amână cauza
Solutie: pt. a se cita martorii
14/01/2013 Admite cererea
Solutie: Admite acţiunea

Soacra nu a primit nici o citatie de la divort deci va rog sa-mi spuneti va avea parte de ceva poate sta in apartament cu el sau o va arunca afara in drum nu are unde sa mearga are dreptul la apartamentul unde locuieste socrul, soacra nu este scrisa in contract de la apartament au 37 de ani de cind este cu el . Va rog sa-mi dati un raspuns cat se poate de urgent.
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 22:56, 4 Februarie 2013
are drept de apel
sa declare apelul si de motivat il va motiva pe parcurs.
luati legatura cu un avocat si dati -i nr de dosar sau numele si judecatoria.
...deocamdata vorbiti despre divort dar si despre dreptul de a locui in imobilul proprietate comuna . Pana la urma care este obiectul cererii de chemare in judecata ? Daca este doar divortul , nu se pune problema alungarii din locuinta.
Obiectul cereri este DIVORT nu a fost chemata in judecata doar ca vorbeste cu alte rude ca ar da-o afara pe drumuri nu-i spune ei nimic
de urgenta un avocat care sa mearga la arhiva pt a studia dosarul de divort ca sa vada ce se intampla.
totusi dvs cum ati aflat de dosar si solutie daca soacra nu a fost citata niciodata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara- violenta in familie vip2you17 vip2you17 Buna seara ma numesc razvan astazi a fost o problema in timpul zilei soacra mea care este divortata de socru ei locuiesc impreuna si socrul meu consuma alcool ... (vezi toată discuția)
Partaj,divort bitzic22 bitzic22 buna ziua.am o nelamurire,soacra mea,casatorita de mai bine de 20 ani se cearta cu sotul ei.acesta o agreseaza fizic atat pe ea cat si pe cumnata mea, le ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj si custodia copilului vladutepes vladutepes Buna! Sunt Vlad si as vrea sa va intreb cu ce ma aleg daca divorteaza sotia mea. Suntem casatoriti de peste 2 ani si avem si un copil de 1 an si 8 luni. E ... (vezi toată discuția)