avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare masina

am cumparat in luna septembrie 2012 o masina sh. pina acuma am avut probleme d sanatate si nu m-am putut ocupa de inmatricularea ei. incercind sa obtin numere rosii m-am izbit de unele probleme si anume vanzatorul masinii nu vrea sa-mi dea fisa fiscala [fara de care nu se poate ,asa a m inteles]spunind ca pe el nu-l mai intereseaza. ce pot sa fac totusi sa obtin mumere rosii si pe urma sa o inmatriculez . multumesc
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 15:21, 5 Februarie 2013
Nu vreau sa va sperii dar nu ati facut bine ce ati facut .Nu trebuia sa dati banii pana nu aveati in mana certificatul fiscal!Trebuie sa luati neaparat legatura intr-un fel cu vanzatorul si pe cale amiabila sa va dea certificatul fiscal.Daca nu vi-l da nu ramane decat sa il actionati in instanta din pacate!
Daca amiabil nu solutionati,promovati actiune in instanta impotriva vanzatorului
daca de ex as anula contractul de vanzare cumpare dintre mine si vanzator[al doilea,ptr ca el fiind bisnitar nu a inregistrat-o la finante] si as face altul dintre mine si primul proprietar n-ar fi mai simplu? as trece direct pe mine masina si as putea-o inmatricula. ce ziceti? multumsc
Se poate doar ca va trebuie fiscalul de la propietar.
ok dar daca proprietarul e in germania ce fac? #-o:-/multumesc m-am incurcat rau de tot

Alte discuții în legătură

Numere rosii, al doilea set costyy73 costyy73 Doresc sa cumpar o masina care are un set de nr rosii scoase si eu vreau sa scot pe al doilea in judete diferite ,De ce acte am nevoie de la vanzator ? (vezi toată discuția)
Ajutor-acte auto mihtzy mihtzy Salutare!Am nevoie de ceva sfaturi,am facut o mare prostie si anume:hotarat sa achizitionez o masina,toate bune si frumoase iau pe cineva cu mine sa nu ma duc ... (vezi toată discuția)
Cum as putea obtine certificatul fiscal pentru inmatricularea unui autoturism cumparat? marystanga marystanga Buna seara, As dori sa va intreb cum as putea proceda pentru a obtine certificatul unui autoturism pentru a fi inmatriculat daca proprietarul nici nu imi mai ... (vezi toată discuția)