Ma aflu in situatia in care am preluat un contract de leasing(s-a facut actul de novatie) si acum constat ca vanzatorul(PJ) nu vrea sa imi inmaneze fisa fiscala de la DITL cu motiv ca mi-a dat masina pe un pret mai mic. DIn moment ce au semnat actul toti actionarii si au stampilat decizia de vindere a masinii catre mine, este vreo posibilitate sa imi inscriu masina pe rol fara acel act?cei de la DITL au zis ca sa incerc la firma de leasing sau sa le-o dau inapoi. Nu mi se pare ok solutia a doua.
Ce ma sfatuiti?
Pai firma care a cedat masina, a scos masina de pe rolul ei cu contractul de novatie. Masina practic nu mai e inregistrata la nimeni pe rol. Sper sa gasesc o cale legala sa o inmatriculez fara acel certificat fiscal de care depind.
Buna ziua!
Ma aflu intr-o situatie similara celei lui colyro. Am cumparat o masina de la o persoana din Bacau care refuza sa-mi trimita certificatul de neurmarire fiscala necesar inmatricularii autovehiculului , motivand ca are foarte multe amenzi neplatite la fisc pe care nu are de gand sa le plateasca. Respectivul domn nu a declarat masina la fisc. Mi-a vandut-o mie la o saptamana dupa ce a cumparat-o din Italia. Spuneti-mi va rog care este calea legala de rezolvare a problemei.
Va multumesc!