avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Refuzul inmanarii Fisei fiscale la cumpararea unui ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Refuzul inmanarii Fisei fiscale la cumpararea unui autoturism

Buna ziua,

Ma aflu in situatia in care am preluat un contract de leasing(s-a facut actul de novatie) si acum constat ca vanzatorul(PJ) nu vrea sa imi inmaneze fisa fiscala de la DITL cu motiv ca mi-a dat masina pe un pret mai mic. DIn moment ce au semnat actul toti actionarii si au stampilat decizia de vindere a masinii catre mine, este vreo posibilitate sa imi inscriu masina pe rol fara acel act?cei de la DITL au zis ca sa incerc la firma de leasing sau sa le-o dau inapoi. Nu mi se pare ok solutia a doua.
Ce ma sfatuiti?

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: blonduf20 , utilizator 16:27, 8 Martie 2009
Pai firma care a cedat masina, a scos masina de pe rolul ei cu contractul de novatie. Masina practic nu mai e inregistrata la nimeni pe rol. Sper sa gasesc o cale legala sa o inmatriculez fara acel certificat fiscal de care depind.
Buna ziua!
Ma aflu intr-o situatie similara celei lui colyro. Am cumparat o masina de la o persoana din Bacau care refuza sa-mi trimita certificatul de neurmarire fiscala necesar inmatricularii autovehiculului , motivand ca are foarte multe amenzi neplatite la fisc pe care nu are de gand sa le plateasca. Respectivul domn nu a declarat masina la fisc. Mi-a vandut-o mie la o saptamana dupa ce a cumparat-o din Italia. Spuneti-mi va rog care este calea legala de rezolvare a problemei.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta masina leasing ContSters48867 ContSters48867 O masina cumparata prin Contract de Leasing pe firma in 14.03.2006, vanduta in anul 2007, in data de 26.11.2007 prin Contract de novatie s-a predat leasingul. ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina in strainatate elenaliliana2012 elenaliliana2012 Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu demersurile legale pentru urmatoarea situatie, am un autoturism luat in leasing al carui utilizator era firma ... (vezi toată discuția)
Certificat atestare fiscala CristianBunea CristianBunea Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Sunt persoana fizica,am preluat prin cesiune un contract de leasing pt un autoturism de la o societate ... (vezi toată discuția)