avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Suspendare contract gradinita privata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Suspendare contract gradinita privata

Administratorul unei gradinite private nu este de acord cu cererea de suspendare a contractului pe o luna de zile. El propune rezilierea contractului sau plata cu o reducere de 10%. Aceasta clauza este prevazuta in contract si este valabila atunci cand copilul lipseste consecutiv cel putin 10 zile lucratoare.
Clauza referitoare la suspendare nu este prevazuta expres in contract, ci doar ca diferendele se solutioneaza pe cale amiabila.
Cum apreciati propunerile administratorului si legalitatea clauzei referitoare la reducerea de 10%?

Alte discuții în legătură

Clauze contract - gradinita ContSters134265 ContSters134265 O gradinita privata are prevazute in contractele incheiate cu parintii, urmatoarele clauze: 1. Diminuarea sumei lunare de plata, cu 10%, se va face numai in ... (vezi toată discuția)
Am dat comanda de o mașină de peleti de la o firma. am semnat ... Stefania1202 Stefania1202 Am dat comanda de o mașină de peleti de la o firma. Am semnat contractul, am plătit avansul, dar în contrat se specifica data de livrare de 30 de zile. Au ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive persoane juridice albsz albsz Buna ziua, Avem o intrebare: Suntem o firma cu servicii in domeniul IT. Intalnim pe \"teren\" multe contracte mai vechi, semnate cu catva ani in urma care ... (vezi toată discuția)