avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... legea dreptului de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

legea dreptului de autor

Buna ziua,

Am observat ca sunt foarte multe site-uri care preiau contentul unor publicatii si il publica integral (mentionand sursa). Este legal ? Spre exemplu:
bloombiz.ro
wall-street.ro

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 20:04, 1 Martie 2005
Este legal doar in masura in care republicarea vizeaza doar o anumita parte a articolului (asa numita revista a presei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor, preluare știri de pe alte site-uri pentru site-ul propriu Allexisz Allexisz Bună ziua, Doresc să realizez un site de știri. Din ce înțeleg din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Art. 9, lit. ... (vezi toată discuția)
Pot posta în alte site-uri întrebările și/sau răspunsurile la care am participat pe avocatnet.ro ? viktorV viktorV 1. În calitate de utilizator/consultant, pot posta în alte site-uri întrebările și/sau răspunsurile la care am participat pe avocatnet.ro, mentionând ... (vezi toată discuția)
Web scraping chycany chycany Buna ziua in conditiile republicarii de informatii in mediul digital (pe un site) cum ar fi anunturile, videourile sau a unor informatii cu caracter tehnic ... (vezi toată discuția)