avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie - Urgent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie - Urgent

Speneti-mi va rog: in cazul in care nu mi se aproba cerera de demisie si nici nu mi se da un nr. de inregistrare ce ar trebui sa fac???
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Albert17 , utilizator 21:54, 14 Februarie 2009
2007_rozi a scris:

Pentru siguranta dumneavoastra incercati sa faceti o copie a acelui grafic. Orice dovada este buna (o fotofrafiere a acelui grafic sa spunem cu telefonul mobil....sa fie acolo).

Am facut o fotografie cu telefonul mobil, dar nu se vede foarte bine si nu e nici stampila firmei pe el nici semnatura patroanei. Credeti ca poate fi luat in considerare???
Dar pe celelalte grafice, de pana acum aparea semnatura patroanei si stampila unitatii?
Chiar daca nu este luata in considerare, sa zicem ca si proba aceea fotografie, poate sa fie considerata un inceput de proba scrisa care se poate completa cu martori.
2007_rozi a scris:

Dar pe celelalte grafice, de pana acum aparea semnatura patroanei si stampila unitatii?
Chiar daca nu este luata in considerare, sa zicem ca si proba aceea fotografie, poate sa fie considerata un inceput de proba scrisa care se poate completa cu martori.

Nici graficul din luna ianuarie nu era semnat si stampilat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie dobrescu iulian dobrescu iulian daca imi dau demisia de la locul de munca si in continutul demisiei scrie: subsemnatul..........................angajat al societatii........... in functia ... (vezi toată discuția)
Demisia madalinamadutza madalinamadutza buna seara! sunt angajata in functia de farmacist diriginte si vreau sa mi depun demisia din mai multe motive pe care patronii mei(ei nefiind de profesie) le ... (vezi toată discuția)
Cerere demisie...nelamuriri Ideea este : trebuie sa plec din aceasta firma. Am scris demisia. A vazut-o patroana...apoi s-a exprimat in felul urmator: inseamana ca de aici o sa pleci cu ... (vezi toată discuția)