Sentinta pronuntata de judecatorie intr-un dosar de executare silita (pe litigii de munca) este definitiva si executorie de drept, sau numai definitiva, pentru ca in dispozitivul celei primite de mine nu se mentioneaza nimic.
multumesc d-le freelis cred ca am ajuns sa ne cunoastem prin felul in care scriem, Eu sunt persoana care vorbeste mult si nu reiseste sa fie mereu concisa.
D-le avocat, va multumesc pentru atentie si va rog sa accesati adresa indicata de dl. freeelis si daca doriti , sa-mi raspundeti la ultimele intrebari. Mi-a placut modul d-voastra de a explica si as aprecia mult sa-mi raspundeti in continuare.
Procesele prin care am trecut (datorita nelegalitatilor comise de angajator) m-au determinat sa citesc Codul Muncii, de procedura Civila , de Procedura penala (dosar cercetare pt. nerespectare hot. judecatoreasca), pentru a incerca sa pun intrebari pertinente. Sunt reprezentata de un avocat (avocata) dar nu este prea vorbareata in timp ce eu "fierb" de intrebari, Insa am ajutat-o foarte mult si a apreciat asta, la compunerea inscrisurilor . Cred ca am innebunit-o si pe ea si-mi este jena sa o intreb mereu, mereu (mereu am intrebari !). Stiu ca sunt agasanta, uneori !? Imi place sa aud mai multe pareri nu pentru a le "judeca" ci pentru a lua tot ce este mai complet.