Am si eu o intrebare la care rog pe cineva sa imi raspunda.
Sotul meu ( pot sa mai spun sotul meu, deoarece am terminat procesul de divort dar nu am primit inca sentinta judecatoreasca) m-a lovit.Am depus o plangere la politie iar ei au inceput urmarirea penala impotriva lui.Intre timp el si-a angajat un avocat care l-a insotit atunci cand a fost chemat sa dea declaratie.
Pana aici nimic iesit din comun.
Problema e ca avocatul lui, potrivit Codului Penal, sau a Codului de procedura penala ( nu stiu) doreste sa asiste in seara aceasta , cand agentul de politie ne va lua declaratie mie si copiilor( sunt majori)
Intrebarea:
Pot refuza prezenta avocatului lui in momentul luarii declaratiilor ?Care este temeiul legal ?
Va multumesc !!!
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile date.Raspunsurile dv.au insemnat mult pentru mine. Faptul am fost informata cu privire la drepturile mele mi-a conferit stabilitate.
Inainte cu circa o ora, fata de ora la care era stabilit sa ne prezentam la politie, am sunat agentul care ne chemase si i-am adus la cunostinta ca nu sunt de acord ca aparatorul sotului meu sa fie prezent in incapere in momentul in care noi dam declaratia, ca legea nu-i permite acest lucru, ca nu vom accepta ca in faza de urmarire penala sa ne puna intrebari si am rugat ca acest lucru sa fie adus la cunostinta aparatorului sotului meu, lucru care s-a si intamplat, deoarece acesta nu a mai venit la politie.
Va multumesc tuturor inca o data, din tot sufletul.
Tentativa de omor
sammy44
Mi s-a facut o plangere penala de catre fostul socru de tentativa de omor asupra fiului sau . Mentionez ca desi am divortat , locuim inca impreuna deoarece ... (vezi toată discuția)