avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită tert proprit
Discuție deschisă în Executare silită

tert proprit

pentru un debitor urmarit de la finante am primit o infintare de poprire pentru o suma care nu a fost achitata la timp.
La aceasta data nu datoram vreo suma de bani debitorului urmarit.
Cum trebuie sa procedam in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:04, 6 Februarie 2013
Daca intre timp ati achitat datoria debitorului urmarit, faceti adresa catre Administratia Financiara care v-a emis adresa, prin care le comunicati ca nu mai aveti datorii catre societatea respectiva, ca acestea au fost achitate intre timp si faceti dovada platii.

Sper numai ca nu ati achitat direct debitorului urmarit dupa ce v-a sosit instiintarea de la Finante.

confirmarea prin extras de cont conform dispozitiilor in vigoare confirmate de debitorul urmarit ar fi un element anesat la adresa care o transmitem la AFP?
Buna seara,

Pentru ce ati intocmit extras de cont, daca nu aveti datorie catre debitorul urmarit? Puteti fi mai explicit, va rog.?

Nu, Dvs. trebuie sa anexati o copie a ordinului de plata cu care ati efectuat viramentul catre acesta. Sau extras de cont, in cazul in care suma s-a decontat cu fila de CEC sau BO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire apaminerala apaminerala Buna tuturor Sunt noua pe forum si va comunic problema pe care am intampinat-o ..poate mai sunt patiti ca mine... Se pune o poprire pe contul bancar al ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata ciciilo ciciilo Buna ziua. In urma unui proces pierdut am fost obligat la plata unor cheltuieli de judecata, as dori sa stiu cum pot achita acesti bani sau daca mi se vor opri ... (vezi toată discuția)
Plati la contract cu bo, cec garantie Nafets Nafets In cazul in care se emite un BO cu care se stinge o factura, contabil aceasta factura a fost achitata, soldul mutandu-se intr-un alt cont contabil. Ma ... (vezi toată discuția)