Am o cunostinta care a primit in data de 04.02.2013 Instiintare scrisa de incetare a contractului de munca din care reiese ca s-a incheiat din 31.01.2013 ( desi angajata nu a fost anuntata din timp ) .
In cadrul instiintarii este mentionat motivul concedierii, acesta fiind litera D din articolul mai sus mentionat.
Va rog sa imi spuneti ce inseamna mai exact fraza aceasta : d) in cazul in care salariatul nu corespunde profesional locului de munca in care este incadrat.
Cum pot ei demonstra ca nu corespunde profesional?
Mentionez de asemenea ca aceasta persoana a fost angajata pe perioada nedeterminata in data de 28.11.2012 ca agent de vanzari intr-o farmacie naturista si a urmat cursurile impuse de acestia . Au angajat-o nesolicantandu-i-se studii in domeniu.
Da , a primit-o. Decizia este practic acea instiintare de care va spuneam mai sus, a primit-o in data de 04.02.2013 .
In decizie, la ultimul articol, Art.3 este mentionat urmatorul amanunt : " Impotriva prezentei decizii de incetare a contractului de munca susnumitul se poate adresa cu contestatie la Tribunalul Bucuresti in termen de 30 zile de la comunicare ".
Nu inteleg de ce este mentionat Tribunalul Bucuresti, avand in vedere ca locul de munca este in Brasov, domiciliul persoanei este in Brasov, iar sediul firmei este cu totul in alta parte decat Bucuresti.
Sa inteleg ca in aceasta situatie daca merge in instanta nu trebuie sa plateasca nimic?
Concediere
prares
Cum se procedează la concediere în cazul în care salariatul nu corespunde profesional locului de muncă?... Si care sunt efectele? (vezi toată discuția)
Concediere
CiprianeIoniță
Bună seara, Ma interesează cum pot concedia un angajat care nu da randament în ceea ce privește producția, dar în temeiul legii?Menționez ca i-am făcut ... (vezi toată discuția)