Profesional New Consult 
	    	Consilier juridic

Profesional New Consult 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 andreyuza	                   

am credite luate de la diferite banci,din cauza cresterei ratelor lunare nu am mai reusit sa le platesc de aproape 2 ani.executorul silit ma ameninta ca imi ia ... (vezi toată discuția)
	                    andreyuza	                   

am credite luate de la diferite banci,din cauza cresterei ratelor lunare nu am mai reusit sa le platesc de aproape 2 ani.executorul silit ma ameninta ca imi ia ... (vezi toată discuția)

aidu	                   

Nu inteleg prea bine ce inseamna asta. 
Art. 57. [nulitatea contractului individual de muncă]
În situaţia în care o clauză este afectată de nulitate, ... (vezi toată discuția)
	                    aidu	                   

Nu inteleg prea bine ce inseamna asta. 
Art. 57. [nulitatea contractului individual de muncă]
În situaţia în care o clauză este afectată de nulitate, ... (vezi toată discuția)

munteanu1iulian	                   

vreau sa-mi zica cineva cand este legala proprirea ( pentru un imprumut bancar ), prima intrebare
 a doua intrebare: \"este legal ca in decursul unei luni sa ... (vezi toată discuția)
	                    munteanu1iulian	                   

vreau sa-mi zica cineva cand este legala proprirea ( pentru un imprumut bancar ), prima intrebare
 a doua intrebare: \"este legal ca in decursul unei luni sa ... (vezi toată discuția)