Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

ContSters280820 
	    	Utilizator

ContSters280820 
	    	Utilizator	    

LIVIU NISTEA 
	    	Utilizator

LIVIU NISTEA 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 alexandru-d	                   

buna ziua  ma poate ajuta si pe mine cineva ?.am fost dat afara de la firma unde lucram si mi sa cerut sami dau demisia cu toate ca am fost dat afara  bani pe ... (vezi toată discuția)
	                    alexandru-d	                   

buna ziua  ma poate ajuta si pe mine cineva ?.am fost dat afara de la firma unde lucram si mi sa cerut sami dau demisia cu toate ca am fost dat afara  bani pe ... (vezi toată discuția)

verigalipsa84	                   

salutare tututor.
Un prieten a fost fortat de conducerea firmei in care lucra sa-si depuna demisia la zi. El in calitate de angajat nu dorea acest lucru, el ... (vezi toată discuția)
	                    verigalipsa84	                   

salutare tututor.
Un prieten a fost fortat de conducerea firmei in care lucra sa-si depuna demisia la zi. El in calitate de angajat nu dorea acest lucru, el ... (vezi toată discuția)

Calinpetru	                   

Care sunt modalitatile in care inceteaza un contract individual de munca:concedierea si demisia?Se poate ca o persoana sa fie demisa sau sa fie obligata a-si ... (vezi toată discuția)
	                    Calinpetru	                   

Care sunt modalitatile in care inceteaza un contract individual de munca:concedierea si demisia?Se poate ca o persoana sa fie demisa sau sa fie obligata a-si ... (vezi toată discuția)