CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Bencipici80	                   

buna ziua
daca am doua procese penale intr o zi ,amandoua in data de 18 ianuarie ce am de facut? 
ma prezint la unul iar pe celalalt se amana automat daca ... (vezi toată discuția)
	                    Bencipici80	                   

buna ziua
daca am doua procese penale intr o zi ,amandoua in data de 18 ianuarie ce am de facut? 
ma prezint la unul iar pe celalalt se amana automat daca ... (vezi toată discuția)

animacikaa	                   

pot sa cer o amanare in recurs (al 2lea termen,primul termen a fost amant pt a angaja avocat)......iar la termenul urmator sunt indisponibil sa ma prezint pt ... (vezi toată discuția)
	                    animacikaa	                   

pot sa cer o amanare in recurs (al 2lea termen,primul termen a fost amant pt a angaja avocat)......iar la termenul urmator sunt indisponibil sa ma prezint pt ... (vezi toată discuția)

elena_1234	                   

Buna seara,
La inceputul lunii septembrie am 2 procese in aceeasi zi, la Curtea de Apel Constanta, la acelasi complet, unul dupa altul.
Unul din ele est ... (vezi toată discuția)
	                    elena_1234	                   

Buna seara,
La inceputul lunii septembrie am 2 procese in aceeasi zi, la Curtea de Apel Constanta, la acelasi complet, unul dupa altul.
Unul din ele est ... (vezi toată discuția)