ContSters98997 
	    	Utilizator

ContSters98997 
	    	Utilizator	    

Rose06 
	    	Utilizator

Rose06 
	    	Utilizator	    

Rose06 
	    	Utilizator

Rose06 
	    	Utilizator	    

Rose06 
	    	Utilizator

Rose06 
	    	Utilizator	    

ContSters241638 
	    	Utilizator

ContSters241638 
	    	Utilizator	    

In primul rand, reclamatia nu se face in scris pe E-mail. In privinta raspunsului, acesta in mod corect a venit tot pe e-mail (doar nu vroiati sa vi se raspunda oficial cu act inregistat la un mesaj pe care l-ati trimis pe E-mail)....NU poate fi considerat fals in acte publice. Faptul ca "documentul" nu are caracteristicile pe care le solicitati Dvs, nu inseamna ca este un fals in acte publice ( aceasta hartie nefiind nici pe departe un document) ci doar o hartie lipsita de valoare.
~ final discuție ~
 geo-vem	                   

Rog să mă ajutati cu o forma actualizata a og 27/2002(privind petitiile)sioug 27/2003 privind acordul tacit, sau alte acte normative ce modifica sau ... (vezi toată discuția)
	                    geo-vem	                   

Rog să mă ajutati cu o forma actualizata a og 27/2002(privind petitiile)sioug 27/2003 privind acordul tacit, sau alte acte normative ce modifica sau ... (vezi toată discuția)

DarkSoul	                   

Buna ziua,
In luna februarie am depus un dosar pentru a beneficia de pamant in folosinta gratuita in baza legii 15/2003 si inca nu am primit raspuns. 
Care ... (vezi toată discuția)
	                    DarkSoul	                   

Buna ziua,
In luna februarie am depus un dosar pentru a beneficia de pamant in folosinta gratuita in baza legii 15/2003 si inca nu am primit raspuns. 
Care ... (vezi toată discuția)

elegant11	                   

Cand scriu la primarie si pun o intrebare prin mail, primesc raspuns sa trimit adresa mea. Exista o lege ca primesti doar raspuns daca spui adresa ta?
 (vezi toată discuția)
	                    elegant11	                   

Cand scriu la primarie si pun o intrebare prin mail, primesc raspuns sa trimit adresa mea. Exista o lege ca primesti doar raspuns daca spui adresa ta?
 (vezi toată discuția)