avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... partaj judiciar perimare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

partaj judiciar perimare

Buna ziua ,
Va rog sa-mi " traduceti" ce inseamna : partaj judiciar perimare in care sotul meu are calitatea de parat.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:35, 7 Februarie 2013
Perimare inseamna cu un dosar a fost lasat in nelucrare timp de un an. Sotul dv.stra a fost chemat in calitate de parat intr.un proces de partaj, procesul a fost suspendat dintr.un motiv anume, si de la suspendare a trecut un an . Acum instanta va constata intervenita perimarea si va inchide dosarul.
Multumesc mult pentru promtitudinea raspunsului.
Va mai deranjez cu o intrebare. Sotul meu trebuie sa se mai prezinte la proces sau dosarul se inchide de la sine.
Se va dispune perimarea si in lipsa sotului dvs., instanta a procedat conform legii, instiintand partile printr-o citatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie fond pretentii perimare Felicia Stancu Felicia Stancu Buna ziua.Am o foarte mare poblema pe care nici macar nu o inteleg indeajuns de bine si nici nu stiu pe ce drum sa o iau. V-as ruga din suflet sa imi dati un ... (vezi toată discuția)
Am primit o citatie si nu o inteleg dang3r dang3r am primit o citatie si nu o inteleg in ia scrie subsemantul ieu com jud..... eSTe chemT in aceasta instanta camera B pe.....,in calitate de petent in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara arystyna arystyna In luna august 2010 sotul meu a depus la tribunal o cerere ptr recalcularea pensiei alimentare pe motiv ca mai ai are un minor in intretinere, dar cand a fost ... (vezi toată discuția)