avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare act vanzare cumparare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare act vanzare cumparare auto

am cumparat o masina am facut actul de vanzare cumpare cu tot cu fiscal totul bine,pana cand am fost cu ea la rar sa o trec pe numele meu si acolo o gramada de probleme,. masina a fost lovita, umblata pe la serii nu o pot terce pe numele meu.
Cum pot sa anulez contractul sa ii inapoiez fostului propietar masina si sa imi recuperez banii!
Cel mai recent răspuns: mtvu , utilizator 19:14, 7 Februarie 2013
Formuland actiune in instanta avand ca obiect anularea contractului si restabilirea situatiei anterioare vanzarii
Daca ti-a ascuns faptul ca a fost lovita poti introduce actiune pentru vicii ascunse si poti obtine rezolutiunea contractului :)
nu mi-a zis ca e lovita daca stiam nici nu o luam! aiai la rar ma luasera pe mine ca eu am umblat la serii si ca e infractiune. pe mine ma intereseaza sa imi recuperez banii si sa inapoiez masina + ca am mai bagat si banii in ea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina care a fost lovita, proprietarul actual stiind asta. avand martori pot castiga in instanta? dimamonicaelena dimamonicaelena Buna seara! Am cumparat o masina care a fost lovita. Primul proprietar , pe care l-am contactat dupa ce am luat masina mi-a spus ca el a avut accident cu ... (vezi toată discuția)
Vicii descoperite dupa cumparare la masina second hand aovidiu7 aovidiu7 Acum 1 saptamana am cumparat o masina second hand de la o persoana fizica. Toate bune la prima vedere, acte, aspect frumos al masinii. M-am dus la ... (vezi toată discuția)
Retur masina second hand cu vicii zuzucel zuzucel Buna ziua! Am cumparat o masina WV Golf 4t,benzina, din anul 2003 la pretul de 2800 euro,adusa din Germania, neinscrisa la noi. In acte (brief mic) este ... (vezi toată discuția)