avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Cea mai frumoasa meserie din lume
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Cea mai frumoasa meserie din lume

Buna seara.
Care considerati ca este cea mai frumoasa, cea mai placuta meserie din lume?
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 13:05, 8 Februarie 2013
In mod sigur cel mai placut e sa faci exact ceea ce iti place . Sa faci ceva ce te defineste . Cu siguranta , artistii , fie ei pictori , poeti , scriitori sau sculptori au in viziunea lor cea mai placuta meserie din lume , care le aduce in acelasi timp satisfactie pe plan emotional , dar si material .
De acord cu ce a spus intabulare, cea mai placuta meserie din lume este aceea pe care ai vrea sa o practici.
In schimb nu stiu daca artistii (cei care isi pun tot sufletul in ceea ce creeaza) sunt printre cei mai fericiti oameni din lume. Consumul lor emotional este imens.
Pentru mine, cea mai frumoasă profesie este chiar cea pe care o practic. Am vrut să fac Facultatea de Drept, mi-a plăcut ce am studiat în facultate şi pot să spun că îmi descopăr şi redescopăr zilnic profesia cu aceeaşi emoţie.
Fiecare meserie are frumusetea ei,pentru fiecare dintre noi meseria pe care o practicam e cea mai frumoasa,mai ales daca o faci cu placere si daruire.
In fiecare zi descoperim ceva nou si emotionant ca sa ne mentina activi si sa continuam sa practicam profesia pe care o avem.
Mie mi-ar fi placut sa fiu un "creator de moda" sau "designer de interioare",dar nici meseria de contabil nu e urita ,daca-ti place,insa cu vremurile actuale si schimbarile f. dese in legislatia Romaniei , ma fac sa nu-mi mai doresc sa fiu "contabil"as alege oricare alta meserie.


Cea mai frumoasa meserie consider ca este cea pusa in slujba oamenilor, oricare ar fi ea.

Alte discuții în legătură

Daca devin avocat ma pot suspenda si ulterior revenii in profesie ? ERMa ERMa Vreau sa dau examenul la Barou dar nu vreau nici sa pierd definitiv posibilitatea de a activa ca designer. [b]Daca devin avocat ma pot suspenda si ulterior ... (vezi toată discuția)
Sfaturi, va rog! merita sa urmez cursurile facultatii de drept? RuxandraR RuxandraR Buna seara!sunt inca eleva in clasa a 12a si am ales sa dau la facultatea de drept din Bucuresti , pentru ca acolo admiterea din cate am auzit este mai grea si ... (vezi toată discuția)
Avocati vs judecatori Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Daca ar fi sa alegeti dintre cele 2 meserii care vi se pare cea mai buna?? Unde se castiga cei mai multi bani? Unde munca e mai putin stresanta? ... (vezi toată discuția)