avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie invaliditate gr.I - indemnizatie pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie invaliditate gr.I - indemnizatie pentru insotitor

Buna ziua, soacra mea a primit decizia privind acordarea pensiei de invaliditate gradul I cu insotitor, in care se stabilesc urmatoarele drepturi: - o pensie de asigurari sociale de 552 lei si indemnizatia pentru insotitor 587 lei , total drepturi 1139 , si data de la care intra in vigoare .
Intrebarea mea este: trebuie sa se faca dovada unui insotitor sau acesti bani vor veni toti pe cuponul de pensie fara alte acte?
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 20:06, 24 Februarie 2013
Nu trebuie sa faca dovada unui insotitor, ei vor veni odata cu cuponul de pensie.
Atentie insa sa nu mai ridice si de la primarie o indemnizatie de insotitor pt ca la finele anului se face intersectia de baze si nu are voie sa o ridice din 2 locuri si va trebui sa dea banii inapoi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,am ieșit la pensie de invaliditate gradul 1 și mi-a ... ionutpopescu84 ionutpopescu84 Bună ziua,am ieșit la pensie de invaliditate gradul 1 și mi-a venit decizia cu -pensie de asigurări sociale 3 lei și dedesubt este indemnizație de ... (vezi toată discuția)
Poate cineva primi si indemnizatie de insotitor si indemnizatie de handicap ? kitten53 kitten53 Buna ziua, Va rog frumos sa-mi raspundeti la o intrebare. Sora mea este bolnava de schizofrenie (o forma foarte grava, o pazim cu randul), este pensionara, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mama mea este incadrata in gradul 1 de handicap si ... Samibuf96 Samibuf96 Buna ziua! Mama mea este incadrata in gradul 1 de handicap si sunt tutorele ei. Ea a fost pensionata pe caz de boala. In talon apare \"pensie\" si \"suma ... (vezi toată discuția)