avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul familiei sau probleme juridice de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna seara ,eu am fost casatorit 2 ani ,dupa care dupa acesti 2 ani de casatorie am divortat pt infidelitate din partea sotiei,copii sau impartit egal ,o fata la ea una la mine..noi doi cand neam casatorit sotia sa trecut pe numele meu (BOTEZATU )......dupa divort ea nu sia schimbat buletinul,pentru ca nu a apucat deoarece a plecat in germania (cu buletinul ).ea acum are o relatie cu un baiat acolo in germania din care a rezultat un copil cu acest individ........................intrebarea este.....EA daca nu sia schimbat buletinu raminind pe numele meu de familie poate sa ma treaca pe mine pe certificatul de nastere a copilului nascut in locul tatalui?( daca acel individ nu ea recunoscut copilul)......poate sami faca ceva mie ( rau ) mentionez,imi poarta si acum numele de familie.va multumesc ,astept raspuns
Cel mai recent răspuns: botezatu1980 , utilizator 10:39, 9 Februarie 2013
Nu are importanta ca va poarta numele inca.

Ceea ce conteaza este ca in prezent casatoria este desfacuta. Trebuie ca timpul legal al conceptiei copilului sa se situeze dupa momentul ramanerii irevocabile a hotararii de divort.
deci,nu ma poateafecta cu nimik?poate sa-mi faca rau ca-mi poarta numele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume minor amici amici Buna ziua Am un baiat nerecunoscut de tata. Acum sunt casatorita si as vrea ca baiatul meu sa ia noul meu nume de familie. Este posibil acest lucru? Daca da, ... (vezi toată discuția)
Trebuie schimbat buletinul dupa divort ClaudiuBuc ClaudiuBuc prietena mea a fost maritata, a divortat, dar nu a apucat sa isi schimbe buletinul pe numele de fata, pt ca a trebuit sa vina la mine in germania, in februarie ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere CRIS1712 CRIS1712 Buna ziua eu si prietenul meu avem o fetita de 3 ani jumate el a mai fost casatorit si are un baiat cu fosta sotie divortul lor a inceput in 2012 si sa ... (vezi toată discuția)