avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate-iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate-iesire din indiviziune

am facut sucesiunea pentru ambi parinti cum ar fi mai bine sa inaintez personal actele catre tribunal avind procura judiciara de la toti frati sau sa angajej un avocat si cat mar costa avocatul.cat costa numai depunerea actelor
Daca va intelegeti cu celelalte parti de ce nu faceti un act de partaj la notar ?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj voluntar pretul acestuia melinaR melinaR buna dimineata am o mare problema cu impozitul pe terenul agricol eu impreuna cu sotul meu si fata mea locuim in casa parinteasca din partea sotului problema ... (vezi toată discuția)
Partaj ghita florian ghita florian ce documente imi trebuie ptr partaj,unde se depun si daca este necesar sa angajej un avocat _ cu avocat cit ma costa iar fara avocat cit? { aproximativ} ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru acordarea unui nou termen de judecata elenaelenad elenaelenad buna ziua.pe 18 aprilie am termen de judecata si nu pot sa ma prezint.cu cate zile inainte trebuie sa depun cererea?pot sa o depun pe 17 aprilie?multumesc (vezi toată discuția)