avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poate fi modificata intampinarea?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Poate fi modificata intampinarea?

Buna ziua! poate cineva sa-mi spuna daca se mai poate modifica intampinarea. Adica dosarul a fost trimis in instanta, dar a uitat sa scrie ceva. Se cer niste despagubiri, dar nu a trecut indicele de inflatie si inca ceva. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 18:25, 9 Februarie 2013
In caz ca paratul are pretentii, asa cum banuiesc ,trebuie sa faca reconventionala , nu doar intampinare.
Aspectele neevidentiate in cuprinsul intampinarii vor putea fi aduse la cunostinta instantei la termenul de infatisare urmator. Daca invocati pretentii fata de reclamant, este posibil ca aceste despagubiri despre care faceti vorbire sa se materializeze intr-o cerere reconventionala si atunci situatia se schimba.....
Asa este,paratul sa formuleze pana la urmatorul termen cerere reconventionala.
daca avetoi cereri de despagurbiri trebuia sa o facei cerere reconventionala si sa timbrati la valoare...nu este o simpla completare la intampinare....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi banesti alex11dan alex11dan societatea la care am lucrat,nu mi-a platit ore suplimentare,i-am dat in judecata in aprilie 2010,au trecut vreo 5-6 infatisari de atunci iar pe data de 27 01 ... (vezi toată discuția)
Am primit cerere reconventionala ContSters289190 ContSters289190 Am un copil caruia din 2010 ii platesc pensie alimentara.Incepind din 2012 salariul la noul loc de minca este jumatate fata de anul cand s-a stabilit ... (vezi toată discuția)
Cererea reconventionala adriana.chiritescu adriana.chiritescu Buna seara, Sunt chemata in instanta de angajator pentru daune-interese.Fiind sarbatorile nu am posibilitatea sa discut cu un avocat in amanunt dosarul si ... (vezi toată discuția)