Dragos Corbuleanu - Birou de Mediator, Mediator
 Dragos Corbuleanu - Birou de Mediator, Mediator 	
			 Mediator Maria Raduc 
	    	Mediator

Mediator Maria Raduc 
	    	Mediator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 underworld	                   

Am mers la Judecatoria Cluj Napoca si am intrebat unde este Tabloul Mediatorilor , pe care as vrea sa il consult. Ei bine, surpriza: doamnele de la arhiva nu ... (vezi toată discuția)
	                    underworld	                   

Am mers la Judecatoria Cluj Napoca si am intrebat unde este Tabloul Mediatorilor , pe care as vrea sa il consult. Ei bine, surpriza: doamnele de la arhiva nu ... (vezi toată discuția)

stefana88	                   

Buna seara! Am terminat Facultatea de Drept anul trecut si as dori sa stiu mai multe despre profesia de mediator. Este vreo scoala in acest sens sau trebuie ... (vezi toată discuția)
	                    stefana88	                   

Buna seara! Am terminat Facultatea de Drept anul trecut si as dori sa stiu mai multe despre profesia de mediator. Este vreo scoala in acest sens sau trebuie ... (vezi toată discuția)

amivea	                   

Buna ziua, ajutati-ma si pe mine va rog cu un raspuns. 
Se da urmatoarea situatie: client nemultumit de serviciile unei companie. Se ajunge la un acord, ... (vezi toată discuția)
	                    amivea	                   

Buna ziua, ajutati-ma si pe mine va rog cu un raspuns. 
Se da urmatoarea situatie: client nemultumit de serviciile unei companie. Se ajunge la un acord, ... (vezi toată discuția)