avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

buna ziua ,as vrea sa va intreb cat timp iau somaj daca am lucrat 35 de ani,apoi am avut intrerupere 9 luni apoi m-am angajat si am lucrat 1an cate luni iau indemnizatie.
Cel mai recent răspuns: garnita georgiana , utilizator 17:43, 10 Februarie 2013
@ garnita georgiana

In cazul dvs , indemnizatia de somaj va fi in cuantum de 375 lei (75% x 500) + 10% x media salariului de bazã lunar brut pe ultimele 12 luni de stagiu de cotizare,

va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj babirusa babirusa am 62 de ani , 36,5 ani vechime si risc sa intru in somaj as vrea sa stiu cat timp pot lua indemnizatia de somaj si cam cat este ca valoare:O (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj in martie 2011 sylar87 sylar87 buna seara! As dori sa stiu cum se calculeaza indemnizatia de somaj la ora actuala deoarece de la 1 aprilie voi fi somer! La un salariu de 880 de ron si ... (vezi toată discuția)
Cat iau somaj la un salariu brut de 4500? ursu13 ursu13 Va rog sa imi spuneti si mie cat iau somaj la u salariu de 4500 brut (reprezinta salariu din care nu este scazut nimic). Am vechime in munca 7 ani. (vezi toată discuția)