avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizatie de constructie sau de amplasare?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizatie de constructie sau de amplasare?

As vrea sa construiesc din panouri termoizolante un spatiu comercial la mine in curte. Aceste panouri se monteaza cu suruburi si se poate demonta in caz de nevoie. Deoarece terenul este putin inclinat as vrea sa torn cativa piloni, pe care sa asez si sa montez panourile. Daca nu voi avea fundatie, iar constructia e demontabila am nevoie de autorizatie de constructie, sau de amplasare? Multumesc!
Este necesara o autorizatie de constructie si pentru cele fara temelie .In cadrul acesteia se va obtine un proiect prin care se stabileste amplasamentul, punctele de rezistenta etc..,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie sau nu? mihasim mihasim Doresc sa torn in fata unei camere de locuit un planseu de beton pentru joaca copiilor vara (3/3), fara piloni de sustinere , doar ciment. Am sau nu nevoie de ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de autorizație de construcție? Iulian201 Iulian201 Buna ziua,Doresc să mi deschid un magazin si vreau sa fac construcția din panouri termoizolante pe structura metalica.pentru inceput voi face o platformă ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie provizorie pad3 pad3 pe un teren proprietate, la tara, vreau sa construiesc o magazie. Constructia va fi pe piloni, fara fundatie , demontabila si care nu va fi bransata la nici un ... (vezi toată discuția)