ContSters98997 
	    	Utilizator

ContSters98997 
	    	Utilizator	    

ContSters277797 
	    	Utilizator

ContSters277797 
	    	Utilizator	    

eraz 
	    	Utilizator

eraz 
	    	Utilizator	    

eraz, utilizator
 eraz, utilizator 	
			 ContSters277797 
	    	Utilizator

ContSters277797 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 dariu	                   

Vecinul si cu mine locuim in cate un imobil proprietate individuala, dar cu teren de trecere prin fata cladirii mele( de 0.7m latime si 10m lungime) in ... (vezi toată discuția)
	                    dariu	                   

Vecinul si cu mine locuim in cate un imobil proprietate individuala, dar cu teren de trecere prin fata cladirii mele( de 0.7m latime si 10m lungime) in ... (vezi toată discuția)

ancaanca	                   

As dori sa stiu, va rog, care este distanta legala (in cifre) ce trebuie lasata intre gardul casei mele si constructia vecinului. Articolul din Codul Civil ... (vezi toată discuția)
	                    ancaanca	                   

As dori sa stiu, va rog, care este distanta legala (in cifre) ce trebuie lasata intre gardul casei mele si constructia vecinului. Articolul din Codul Civil ... (vezi toată discuția)

Imparatul	                   

Am avut in instanta o actiune in revendicare pe care am castigat-o cu niste vecini. A venit executorul si ampus hotararea in executare, venid si masurand ... (vezi toată discuția)
	                    Imparatul	                   

Am avut in instanta o actiune in revendicare pe care am castigat-o cu niste vecini. A venit executorul si ampus hotararea in executare, venid si masurand ... (vezi toată discuția)