avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... Schimb valuta deteriorata
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

Schimb valuta deteriorata

Buna ziua, stie cineva unde se poate schimba euro patati? adica "murdari". Am o cunostiinta care are o bancnota de 500 de euro si e imprimat cu indigo . Daca stie cineva unde se poate schimba. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Cazacu , Consultant credite si finantari 10:24, 24 Februarie 2013
Daca prin "murdari' intelegeti sa precizati statutul de moneda contrafacuta,pentru a preintampina neplaceri nu este recomandat a incerca schimbarea acesteia
Daca este vorba despre un exemplar care prezinta datorita utilizarii diferite pete,este de preferat schimbarea acesteia prin unitate bancara
nu sunt falsi, sunt patati,murdari
Buna,
daca sunt doar patati iti sugerez sa te adresezi unei banci mari si sa solicti acesteia schimbarea bancnotei, Daca este considerata de catre banca deteriorata iti va percepe comision de bancnote deteriorate. Daca vrei sa nu platesti comision iti sugerez sa faci o operatiune bancara si sa depui respectiva bancnota de 500 euro: de exemplu sa schimbi in lei doar 50 euro din cei 500.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani falsi primiti de la banca lila688678 lila688678 Am primit de la o banca mai multe bancnote de 100 euro.Din cauza ca ei dau putin, am incercat sa schimb la un ,,schimb valutar,, unde mi-au gasit o bancnota ... (vezi toată discuția)
Schimb valutar - bani falsi MariaT11 MariaT11 Buna ziua, Va scriu pentru a va cere un sfat in urmatoarea situatie: Sunt studenta si pentru anul universitar in curs am primit o bursa Erasmus la o ... (vezi toată discuția)
Rog urgent un raspuns - incercare schimb valutar bancnota falsa amellia amellia Am gasit o bancnota de 100 de dolari, si nestiind ca e falsa am incercat sa o schimb La schimbul valutar, bine inteles ca doamna a chemat politia Cu o seara ... (vezi toată discuția)