avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

noul cod penal

Buna ziua tuturor.Am revenit dupa o lunga absenta si sincer raman stupefiat de faptul ca Romania nu reuseste sa definitiveze o situatie,trimisa aproape catre banal,aceea de intrare in vigoare a unor coduri esentiale,pentru o normala functionare a unei comunitati.Ce se intampla Domnilor si Doamnelor?Pentru ce sunt platiti ,,academicienii``,marile nume din domeniul dreptului,justitiei si nu in ultimul rand legislativul politic?petice,rani suturate,erori care au distrus permanent vietile unor oameni....oare aceasta este solutia?speram intr-o claritate legislativa,intr-o schimbare de mentalitate,intr-o viata sociala echitabila,ordonata si superioara vechilor oranduiri,insa semnele sunt destul de sterse.Ce se asteapta?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:13, 11 Februarie 2013
problema nu se pune doar din prisma capacitatii "celor de sus" de a rezolva situatia ci si din punct de vedere al normelor de aplicare si a sumelor de bani necesare.
probabil ca dupa 2014 vorbim de intrarea in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 24 din 27 martie 2000 privind normele de tehnica legislativa pentru elaborarea actelor normative Ionut Sandor Ionut Sandor ar putea sa ma ajute cineva cu textul integral al legii 24/2000 in format electronic Multumesc anticipat email: ionutz.sandor@yahoo.com (vezi toată discuția)
Admitere avocat definitiv 2009 Body Body Salutare tuturor! Cum stati cu invatatul...ex e undeva prin nov am inteles! Eu sunt intr-o situatie speciala: am 6 ani vechime ( carte de munca), dar nu sunt ... (vezi toată discuția)
De cate ori se va mai omite obligativitatea practicii cedo pentru romania? Roland Mindrila Roland Mindrila Scurt istoric : Art.11 din Constituţia României stabileşte, cu valoare de principiu, obligaţia statului român de a îndeplini întocmai şi cu ... (vezi toată discuția)