avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna ziua...
- am avut somaj 6 luni, luna aceasta am fost la ultima viza
-ma intereseaza sa fac un curs la ei(pe perioada celor 6 luni nu au fost cursuri care sa ma atraga), intrebarea mea este daca mai beneficiez de somaj daca fac cursul
- la cate cursuri ma pot inscrie?
-stiu ca am posibilitatea de a face cursul chiar daca am terminat somajul urmand sa mi se faca un "carnet verde"
-exista un termen dupa terminarea somajului ptr a ma putea inscrie? voi merge si acolo sa ma interesez dar e fff aglomerat si sper ca sa obtin cateva informatii de aici..
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:27, 11 Februarie 2013
1. Daca se termina plata indemnizatiei de somaj va inregistrati in continuare la Agentia de Somaj ca persoana in cautarea unui loc de munca si veti putea beneficia de un curs de formare profesionala.

2. Se poate face un singur curs pentru fiecare perioada de inregistrare la Agentia de Somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri de formare profesionala in timpul somajului; angajare elicrist elicrist Buna seara.un sfat va rog.. sunt in somaj incepand cu 27.01.2011,am lucrat ca mecanic auto (stiu meserie dar nu am calificare) am somaj 6 luni si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Persoana in cautarea unui loc de munca Ioan-Mihai Ioan-Mihai va rog sa-mi spuneti daca mi-a expirat indemnizatia de somaj,am fost apoi 6 luni in evidenta AJOFM ca si \"persoana in cautarea unui loc de munca\" si au ... (vezi toată discuția)
Info Addryana Addryana Buna seara ! Sunt studenta la postliceala la zi ( asistenta medicala) anul 3, deci in vara termin aceasta scoala si imi dau examenul final ( unde se poate sa ... (vezi toată discuția)