avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contract de delegare gestiune serviciu de salubrizare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contract de delegare gestiune serviciu de salubrizare

Va rog sa imi spuneti si mie articolul si actul normativ care prevede obligatie in sarcina autoritatii administratiei publice locale de a modifica si adapta vechiul contract de concesiune a serviciului public de salubrizare (pe care fiecare il intocmea cum stia) dupa modelul contractului cadrul de delegare a gestiunii serviciilor comunitare de utilitati publice prevazut de HG nr. 717/2008.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Se supune achizitiei publice pe seap? Tay Tay O societate comerciala care are incheiat un contract de delegare a unui serviciu public de apa, are obligatia publicarii in SEAP a anuntului de achizitie a ... (vezi toată discuția)
Atribuire contract de concesiune servicii bot bot Cum se procedeaza in cazul in care se scoate prin licitatie publica deschisa atribuirea gestiunii serviciului de colectare si transport deseuri SI se constata ... (vezi toată discuția)
Delegarea gestiunii serviciului de transport deseuri menajere Clara1950 Clara1950 Care este procedura de atribuire a unui contract de concesiune avand ca obiect: \\"Delegarea gestiunii serviciului de transport deseuri menajere de la punctele ... (vezi toată discuția)