avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Se supune achizitiei publice pe SEAP?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Se supune achizitiei publice pe SEAP?

O societate comerciala care are incheiat un contract de delegare a unui serviciu public de apa, are obligatia publicarii in SEAP a anuntului de achizitie a unui serviciu care depaseste pragul de 15 000 euro, ca autoritate contractanta?

Cel mai recent răspuns: Duica Radu , utilizator 11:29, 11 Februarie 2010
Conform regulamentului ANRSC (Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciilor Comunitare de utilitate publica) un serviciu de utilitate publica nu se poate delega decat prin licitatie publica.Incredintarea directa nu se aplica, in conditiile in care delegarea = concesiune, deci se aplica regulile din OUG 34/2006 privind concesionarea precum si HG 54/2006.Iar publicarea anuntului in SEAP este obligatoriu potrivit Ordonantei 34/2006 art.222 , alin.2
Nu asta era intrebarea mea. Contractul de delegare a serviciului public de apa s-a incheiat cu respectarea prevederilor H.G. nr. 717/2008 pentru aprobarea Procedurii cadru privind organizarea, derularea şi atribuirea contractelor de delegare a gestiunii serviciilor comunitare de utilităţi publice şi a Contractului – cadru de delegare a gestiunii serviciilor comunitare de utilităţi publice, prin organizarea unei licitatii publice, etc. Operatorul care a preluat serviciul vrea sa achizitioneze un anumit serviciu a carui valoare depaseste 15 000 euro. Operatorul are obligatia sa anunte in SEAP ca intentioneaza sa incheie un contract de servicii?
numai daca societatea respectiva foloseste bani publici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere contract prestari servicii milica68 milica68 Până la ce suma pot incheia un contract de prestari servicii (ridicare gunoaie si transpot la groapa de gunoi) fara licitatie. Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Bilete de avion..... lia19. lia19. Buna ziua.Va rog,daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.Lucrez la o institutie publica .In luna octombrie ,o parte dintr salariati trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice-atribuire serviciu salubrizare Agripinna Agripinna Buna ziua. Spuneti-mi va rog daca se poate atribui serviciu de salubritate al unei localitati fara organizarea unei licitatii? Va multumesc. (vezi toată discuția)