Buna seara!
Ce se intampla daca se fac 2 cereri de recurs formal?
Sunt in asteptarea motivarii de la tribunal si cum avocata nu mi-a raspuns la telefon am facut recurs formal. A doua zi m-a sunat avocata si mi-a spus ca a facut recurs formal (asa ii cerusem eu ca ea nu vroia sa-mi faca) . Avocata dorea sa faca recursul dupa primirea motivarii.
Se poate intampla ceva?
Absolut nimic, nu va faceţi nici o problema, cu excepţia motivării recursului, când şi dacă este necesara, în scris desigur.axate aspecte sunt însă cunoscute de avocatul dvs.
Multumesc!
Acum mai este obligatoriu motivarea recursului ?
Motivarea se face la tribunal sau la Curtea de apel?
Cand se plateste taxa de timbru?
Cu respect.
Recursul se motiveaza inauntrul termenului de 15 zile de la comunicarea hotararii.
Dupa pronuntare judecatorul are la dispozitie 30 zile pentru a motiva hotararea, urmand a se comunica. dupa ce se comunica curge termenul de 15 zile pentru a formula, motiva si depune recursul.
Motivarea se depune in termenul la 15 zile si se depune la instanta care a pronuntat hotararea recurata.
Taxa de timbru se plateste pana la primul termen de judecata.
Avocata dorea sa faca recursul dupa primirea motivarii.
E foarte logic ce dorea avocata dvs., ca doar nu era sa ghiceasca in stele cum a motivat instanta hotararea.
Ce ati facut dvs. e o simpla declaratie de recurs care nu are nici o valoare daca nu este motivata.