avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Carte funciara

Am arendat un teren intravilan( intabulat cu carte funciara,obtinut prin Partaj judiciar intre frati) unui vecin care intre timp revendica verbal o parte din teren zicand ca intre timp a gasit acte doveditoare (??).

Astfel eu am propus rezilierea contractului de arenda mai ales ca am un cumparator ,dar am facut si o notifacare arendasului la care el nu s-a prezentat la notariat eu obtinind in acest fel dreptul de al vinde unui alt cumparator .
Prin rezilierea contractului de arenda se poate considera o acceptare din partea mea ca el ar vea dreptul de proprietate la o parte din terenul meu Intabulat ?
Cel mai recent răspuns: Mediator Maria Raduc , Mediator 07:28, 12 Februarie 2013
Buna dimineata.
La intrebarea adresata de dumneavoastra, raspunsul meu este NU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare titlu proprietate ioanabozgan ioanabozgan Bunici decedati;Mostenitori pe titlul de proprietate:mama si matusa; Pe baza unei adeverinte de punere in posesie de la primarie,matusa vinde un bucata teren ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa vand terenul daca arendasul nu il poate plati dar nici nu imi da negatie? sssssttt sssssttt am un contract de arendare pe 10 ani eu as dori sa vand terenul pe care il am arendasul nu poate sa imi ofere cat am cerut eu si nu vrea sa mi dea nici negatie ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol din mostenire Ilie1977 Ilie1977 Buna ziua, Se poate vinde un teren agricol mostenit de la parinti daca arendasul se opune ,avand un contract semnat cu unul dintre parinti, inainte de ... (vezi toată discuția)