avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice incheiere contracte de furnizare de produse
Discuție deschisă în Achiziţii publice

incheiere contracte de furnizare de produse

Se poate incheia un contract de furnizare de produse pentru un anumit produs din moment ce exista in viigoare un alt contract dar a fost achizitionata intreaga cantitate de produse prevazuta in contract?
As dorii sa stiu si baza legala.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 21:04, 14 Februarie 2013
Nu exista prevedere legala special pentru asa ceva, puteti incheia cate contracte doriti, dar trebuie sa aveti grija indeosebi la art.23 din OUG 34 si sa respectati toate prevederile referitoare la demararea oricarei achizitii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpãrarea directã ºi 3 oferte gajnandi gajnandi Buna ziua. Am doua intrebari. 1- Limita de sume pentru a se incadra in cumparare directa (sub 10 000 EUR fara tva) este valabil pentru contract sau pe ... (vezi toată discuția)
Licitatie deschisa dupa cererea de oferte anastasia27 anastasia27 Buna ziua. Am ramas fara contract pt produse alimentare deoarece furnizorul nu a mai dorit prelungirea cu 4 luni, astfel pana vom atribui prin licitatie ... (vezi toată discuția)
Cantitate contractata ca urmare a unei proceduri de achizitie publica.. aura calin aura calin legislatia in vigoare , instituie obligativitatea , pentru institutiile publice (bugetari), de a achizitiona intreaga cantitate contractata ca urmare a unei ... (vezi toată discuția)