avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA 392 A -intra la livrari catre persoane inregistrate in ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

392 A -intra la livrari catre persoane inregistrate in scopuri de tva si facturile scutite de tva, fara drept de deducere?

La livrari catre persoane inregistrate in scopuri de tva, intra si facturile scutite de tva fara drept de deducere..adica, scriu valoarea, iar la tva 0? sau nu e asa?
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 20:58, 13 Februarie 2013
Aveti dreptate la prima varianta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392 b Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Societate neanreg in scopuri de TVA . Cum declaram achizitiile de la pers inreg in scopuri de TVA avand in vedere faptul ca in jurnalul de cumparari acestea ... (vezi toată discuția)
Jurnal cumparari /vanzari pfa neplatitor tva earlysunset earlysunset Buna ziua! In cazul unui PFA neinregistrat in scopuri de TVA, impozitat in sistem real, am gasit un model de Jurnal pentru Cumparari cu urmatoarele coloane: ... (vezi toată discuția)
Pfa, norma de venit, neinregistrat scopuri tva, ce implica depasirea pafonului Popu Popu Buna, sunt PFA, norma de venit, neinregistrat in scopuri de TVA. Facturez doar pentru o firma din SUA, servicii informatice; as dori sa stiu ce anume implica ... (vezi toată discuția)