avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

Comisia judeteana de fond funciar poate lua masuri impotriva unui primar care refuza eliberarea titlului de proprietate? Există o institutie sau o lege care sa-l oblige s-o faca? Incerc de 7 ani si se pare ca nu sunt solutii

Alte discuții în legătură

Vanzare proprietate in baza unui titlu de proprietate emis in baza legii 18 contabilgabi contabilgabi Buna ziua, Am urmatoarea speta: pentru o proprietate (casa+teren) veche exista doar nu testament lasat de strabunicul meu meu bunicului meu, fara a exista un ... (vezi toată discuția)
Cum se ataca titlurile de proprietate? viot viot Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cu cine trebuie sa fac proces pentru a modifica niste titluri de proprietate eliberate gresit? Cu primaria? comisia de ... (vezi toată discuția)
Retineri teren - legea 247/2005 gigicornet gigicornet Pe scurt: pe baza unor adeverinte eliberate de primarie catre mostenitori, am cumparat in 2007 prin notariat pe baza unor procuri, dreptul de proprietate ... (vezi toată discuția)