avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retineri teren - legea 247/2005
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retineri teren - legea 247/2005

Pe scurt: pe baza unor adeverinte eliberate de primarie catre mostenitori, am cumparat in 2007 prin notariat pe baza unor procuri, dreptul de proprietate asupra unor terenuri retinute de primarie conf. lg. fondului funciar urmand ca primaria sa elibereze titlurile si sa se faca punerea in posesie catre noul proprietar pe o suprafata comasata. Ideea e ca nu s-a miscat nimic si cred ca nici nu se doreste acest lucru, desi teren exista dar se pare ca a fost concesionat inainte de 2005.
Care ar fi procedura legala de preluare a terenului agricol extravilan inainte de instanta de judecata?
(se pare ca nu au finalizat nici macar eliberarea titlurilor de proprietate obligatorii, cele pt. retineri nici atat, ma rog e de discutat...)
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gigicornet , utilizator 10:21, 7 Februarie 2012
Ar fi bine sa incercati printr-o cerere adresata Comisiei de aplicare a legilor fondului funciar ,ca sa se elibereze persoanelor indreptatite terenul in cauza.In caz contrar trebuie chemate in judecata ambele comisii ,atat cea locala cat si cea judeteana ,pentru obligarea emiterii titlului de proprietate..
Multumesc frumos. Mergem inainte. Sa vedem si sa verificam nivelul de constiinta
al autoritatilor desi...am mari retineri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retineri teren - legea 247/2005 gigicornet gigicornet Pe scurt: in 2007 am cumparat dreptul de proprietate pt. mai multe parcele de teren extravilan retinute de primarie, prin notariat, pe baza unor adeverinte ... (vezi toată discuția)
Cum se ataca titlurile de proprietate? viot viot Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cu cine trebuie sa fac proces pentru a modifica niste titluri de proprietate eliberate gresit? Cu primaria? comisia de ... (vezi toată discuția)
Valoarea unei adeverinte de proprietate moraru alexandru moraru alexandru In anul 2002 Comisia locala de fond funciar a eliberat pe numele unei matusi o adeverinta de proprietate ,in calitate de mostenitoare a mamei sale.In realitate ... (vezi toată discuția)