avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata contributii de sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata contributii de sanatate

Am intreprindere individuala (I.I.) din anul 2010.Nu am avut activitate pe aceasta intreprindere individuala (cifra de afaceri este =0).In acelasi timp sunt angajat si platesc contributia de asigurari de sanatate.
Va rog sa-mi precizati daca trebuie sa platesc aceasta contributie si la intreprinderea individuala (am citit art.296^21 din Codul Fiscal si Normele Metodologice si nu inteleg sigur daca trebuie sa platesc).
va multumesc ,
Cu stima,
Florin Ionescu
Cel mai recent răspuns: Subcinschi , utilizator 18:55, 13 Februarie 2013
Buna ziua,
Se plateste si pe II ( Intreprindere Individuala ) trebuie sa mergeti la Finante sa faceti contractul si se achita din 2013 suma de 39 lei/ luna si binenteles trebuie sa achitati din momentul in care ati infiintat firma , pentru anul 2012 a fost 37 lei/luna. Dupa Finante cu ceea ce achitati si contractul mergeti la Casa de sanatate . Eu asa stiu dar daca mergeti la Finante va vor informa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala romyyy romyyy Buna ziua. Sunt beneficiara a scutirii la plata contributiei de sanatate, prin Legea 341/2004 art.5 lit.i, j. As dori sa stiu: 1. daca infiintez o II ... (vezi toată discuția)
Contributii la asigurari de sanatate si pensie (documente care trebuie depuse la institutiile statului). neci neci Ce documente trebuiesc depuse si cum trebuie procedat ca membrii unei Intreprinderi Familiale(2) sa devina angajati,cu drepturi (asigurari de sanatate, ... (vezi toată discuția)
Reducere obligatii plata cas pfa ariaint ariaint Buna ziua, Am infiintat un PFA in Februarie 2013, am atasat la dosarul de infintare documentele necesare din care reiese faptul ca sunt in primul an de ... (vezi toată discuția)