avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Extorcare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Extorcare

Buna seara...am fost dat în judecată de o societate prestatoare de servicii am pierdut și recursul la tribunal ca nefondat și irevocabil Știu că pot face contestație in anulare dar în mod sigur voi pierde și acolo pentru că nu pot să aduc o probă nouă deoarece încă de la început instanța nu a vrut să mi-o aprobe iar de aceia mă gândesc că numai Înalta curte de casație și justiție ,la care vreau să ajung ,ar putea face dreptate tatălui meu în vârstă de 80 ani deoarece prin tot felul de înșelătorii urmează să fie executat silit cu evacuarea din apartament. Mă poate îndruma cineva ce demersuri trebuiesc făcute să mă pot adresa undeva să i se facă dreptate pentru că indignarea e cu atât mai mare că a mai fost deportat odată din Basarabia iar acum va fii deportat de Români din casa lui =D>
Cel mai recent răspuns: aleutin10 , utilizator 15:10, 15 Februarie 2013
Pentru raspuns la obiect detaliati natura litigiului care poate degenera in executarea silita,
implicarea asociatiei de proprietari -dupa cum ati inteles sa alegeti sectiunea si relevanta litigiului cu deportarea
In acceptiunea dvs cine se face vinovat de inselatorii ,societatea prestatoare de servicii,
asociatia de proprietari ..?
Deci...în 2008 sunt furat cu suma de 134 lei pe o factura, refuz să plătesc și să mai declar indecși deoarece indecși pe carnetul meu de evidență erau 100 iar pe factura lor era trecut 1 deci e clar că ei nu țineau cont de ce declaram eu, în continuare timp de 9 luni sunt trecut la paușal iar a 10 luna când duc indecsul care acum era 178 și trebuia în mod normal să fie index de pornire ei mi-l calculează încă o dată ca consumat și un total pe aceste luni de 2260 de lei .Atunci eu înaintez acestora o cerere de debranșare de la sistem și de reziliere a contractului de furnizare iar ei bineînțeles că nu sunt de acord pentru care ma decid să execut singur debranșarea și din acea data de 2009 nu mai am nici un serviciu de a lor însă facturile au curs în continuare și până în ziua de azi când suma a ajuns la 7600 lei când după 5 ani sau gândit să-l de pe bătrânul meu în judecată care el nu înțelege toate manevrele aste și vrea doar atât să moară liniștit în casa lui.
In primul mesaj spuneti de "evacuarea din apartament". De aici putem intelege ca este in discutie un apartament intr-un bloc.
Cu cine ati avut acele neintelegeri privind consumul de apa, cu asociatia de proprietari?
Cine va "furat cu suma de 134 lei pe o factura" in 2008?

Spuneti ca:
Atunci eu înaintez acestora o cerere de debranșare de la sistem și de reziliere a contractului de furnizare iar ei bineînțeles că nu sunt de acord pentru care ma decid să execut singur debranșarea

Cui ati inaintat acea cerere? Cine sunt aceia "ei"?
Daca este un apartament la bloc, cum ati reusit sa va debransati?


nu ...asociația de proprietari aici la noi răspunde numai de apa rece de la care tot sunt debranșat deoarece am montat un hidrofor (stau la parter) iar celelalte utilitați aparțin societății de prestări servicii comunale de la care sunt debranșat legal de la căldură nu însă și de la apă caldă pe care mi-am debranșat-o singur montând boiler aceștia din urmă tipăresc facturi în continuare ca distribuție fără să țină cont că eu am cerut debranșarea legală cât și rezilierea pe o cale amiabilă deoarece nu am nevoie de nici un serviciu din partea lor și nu vrea să mi se impună niște servicii cu forța și să fiu lăsat în pace numai că ei acum își cer dreptul în instanță motivând că eu nu am contestat în termen de 5 zile facturile cu pricină dar oare ei au dreptul și tupeul ca după 5 ani să ceară plata pe niște facturi care și un copil de clasa a-4-a își dă seama că sunt false...în fine deci instanța a reținut că trebuiau contestate de mine în termenul de 5 zile și nu este necesar să se depună la dosar cererile mele adresate acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare boiler fara debransare de la acc tomasso tomasso Este ok instalare boiler fara debransare de la ACC astfel se poate utiliza fie apa calda de la boiler fie ACC de la reteaua comuna avand in vedere ca sant ... (vezi toată discuția)
Datorii ale fostului proprietar mirelussha mirelussha Buna seara. Am cumparat un apartament care nu mai avea calorifere in el.La cumparare am primit un procev verbal de debransare de la sistemul centralizat de ... (vezi toată discuția)
Problema asociatia de propietari MituAndrei MituAndrei Buna seara, am si eu o intrebare ! problema chiar cu aceasta asociatie. Locuesc in sibiu intr-un bloc de 34 garsoniere, aici este apa calda si caldura la ... (vezi toată discuția)