avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Afise ilegale cu reduceri
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Afise ilegale cu reduceri

Buna ziua.Am observat la mai multe magazine, afise cu reduceri,care insa nu sunt inregistrate prin cerere la Primarie.Cum se procedeaza pt a se sesiza cineva in acest sens si a se aplica amenzi? M.Olaru -Targoviste
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 16:22, 15 Februarie 2013
Reducerile de pret se fac conform O.G. nr. 99 din 2000. In cuprinsul acestui act normativ gasiti care este procedura de aplicare a preturilor reduse, perioadele in care se aplica acestea, conditiile care trebuie indeplinite, sanctiuni si organele care pot aplica aceste sanctiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promotii magazin de confectii adicris adicris Buna ziua. As vrea sa aplic o reducere la produsele pe care le am in magazin de la 10% la 50%. Totodata as vrea sa afisez la vedere faptul ca aplic aceste ... (vezi toată discuția)
cum se fac legal vanzarile promotionale simonette29 simonette29 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am un magazin si as dori sa fac niste reduceri de preturi si nu stiu daca trebuie sau nu sa fac notificare la primarie.Din ce ... (vezi toată discuția)
Sistem reducere pret magazin de imbracaminte. Kristina88 Kristina88 Buna seara, As dorii un raspuns pentru urmatoarele: Detin un magazin de imbracaminte second hand cu preturi fixe pentru toate produsele si as vrea sa schimb ... (vezi toată discuția)