Buna ziua !
Am intampinat o problema care pt mine este destul de grava pentru ca nu am mai avut de-aface cu autoritatile pana acum, dintr-un grup de 7 baieti, 4 au intretinut raporturi sexuale cu 2 tipe...in aceiasi camera,restul de 3 baieti(printre care si eu) nu s-au atins sub nicio forma de fetele respective si nici nu au asistat acolo in totalitate (probabil 5-10 min).Acum fetele au mers la politie, ce se poate intampla cu acei 3 baieti care nu au intretinut raporturi sexuale??? mentionez ca la sfarsitul actului sexual fetele au luat bani
Situatia trebuie tratata cu toata atentia, asa ca sfatul meu este sa va prezentati la politie insotit de un avocat. Pentru a nu avea surprize mai tirziu.
S-ar putea sa aveti probleme daca se demonstreaza ca fetele chiar au fost violate. Chiar daca n-ati participat, tot ati stiut ce se intampla acolo si nu le-ati ajutat cu nimic.
Musai sa aflati si in ce calitate sunteti chemat.
Da, in mod clar e necesar sa intelegeti despre ce e vorba pt ca altfel nu va puteti apara.Veti fi in voia sortii sau a politiei, cum vreti sa spuneti.
Incercati sa angajati un avocat doar ca sa se intereseze despre ce e vorba.Ce calitate aveti in procesul penal si sa se lamureasca cu anchetatorul cum sta treaba.
Corupere de minori
aculin
ce mi se poate intampla daca am intretinut relati sexuale cu o fata doar ca baiatul are 16 ani si fata 13 si parinti acesteia a declarat ca am corupto dar am ... (vezi toată discuția)